Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav fish face 8 od 10 ljudi prirodno ima napola otvorena usta i kad nista ne prica
Kod mene peš faca dok spavam, ne mogu na nos disati hahaha
...revolucionarno? :))) ...posvemašnji teror površnosti, ispraznosti i šupljaka svake vrste. idiotizacija mase, top level. jer idioti su poslušni.
hmmm znanje je tu da radimo sve u kontru ovome ali....
Kakvekretenskeface
Kada ce zauzimati pozu kao za pasose i licne karte, vozacke..te poze su nezaboravne a sto posto prirodno.
Ne trebaju njima ni duck face ni fish gape niti bilo kakva druga sranja jer imaju i onako napuhana usta,tako da..
Kako se mijenja jednog dana će zinuti kao da su kod zubara.
Sljedeci glupavi trend - pogled sjeverozapadno od objektiva kamere. Jbte, sta god se normalno i spontano radilo prije, sada za to postoji strucni tumac koji prepoznaje nove "trendove".
sljedeće CowAss
o vremena , o običaji...
Ovo izgleda mnogo bolje, konačno :-)
Bolest
Sad je dick face
Ojj Đizusee.
Samo su glupače podložne kontrolisanju njihovog mozga. Mogu se prepoznati upravo po prihvatanju novih glupih trendova. Žena je lijepa, tek onda ako je svoja. Ostalo je sve imitacija koja je poružnjuje.
Na Balkanu je popularna poza "janjeće rebro", gdje se bleji u prazno, a usta nesimetrično nit' otvorena, nit' zatvorena.
Trend. cccccccccc
Zaboli me neka stvar i za dak fejs i za fiš fejs