Biste li ga nosili?
41

Trend bikinija "naopačke" prenosi se i u ovo ljeto, evo zašto ga zvijezde budno prate

I. B.
Claudia Tihan (Foto: Instagram)
Claudia Tihan (Foto: Instagram)
"Naopački bikini" trend je koji je zavladao među slavnim zvijezdama još prošle sezone, a čini se da će isti itekako biti prisutan i ovoga ljeta. Iako izgleda krajnje čudno, manekenke su objasnile zašto je on toliko popularan među njima.

Manekenka francusko-kanadskog porijekla Claudia Tihan nedavno je pozirala za modni brend Fashion nova pokazavši nekima još uvijek sasvim neobičan trend nošenja bikinija.

Tihan je pozirala za stranicu brenda iz Los Angelesa pokazavši kupaći kostim iz njihove linije. No, ono što je neke pratitelje ostavilo zbunjenim je nešto drugačiji način na koji ga je obukla - naopačke.

Claudia Tihan pronosala je bikini modnog brenda iz Los Angelesa (Foto: Instagram)
Claudia Tihan pronosala je bikini modnog brenda iz Los Angelesa (Foto: Instagram)

Ni ova 25-godišnjakinja, koja je cijelu kombinaciju upotpunila slamnatim šeširom na glavi, nije posustala pred trendom za koji djevojke tvrde da pomoću istog dekolte izgleda impresivnije, naročito jer otkriva područje ispod grudi.

Ovakvo što pojavilo se još krajem prošlog ljeta i neko je vrijeme bio prisutan među zvijezdama, a među prvima su ga proslavile upravo sestre Kardashian-Jenner koje su poznate i po brojnim drugim bizarnim trendovima, no koje njihovi obožavatelji vjerno prate.

Bikini naopačke možda je najhrabriji način nošenja kupaćeg kostima, a pritom, mnogi smatraju kako je to "pametan" način da osvježite svoje stare komade kupaćih kostima.

"Ukrštene naramenice funkcionišu kao push-up grudnjak, pružajući podizanje grudi i dekolte, a donji dio ostaje otkriven", objasnila je stilistica slavnih Rochelle White.

Ipak, pojedini poput spisateljice Elize Huber koja je isprobala ovaj trend u svrhe posla tvrdi da je ovakvo nošenje bikinija moguće samo za slikanje, ali ne i kupanje.

"Možda bi mogao preživjeti plićak u bazenu, ali nema šanse da preživi jedan talas na plaži ili čak ronjenje", rekla je ona i dodala kako je cijeli dan provela namještajući kupaći, umjesto uživajući.

Potražnja za naopakim gornjim dijelom bikinija prošle je godine porasla za čak 49 posto, izvjestio je Vogue, a nakon naglog skoka mnogi brendovi prihvatili su ovaj trend stilizirajući mini kostime koji za pojedine još uvijek izgledaju kao da su roba s greškom. Ipak, ono što je sigurno, sudeći po onima koji su jedva dočekali ovaj trend, je to da ćemo ga ove godine često viđati.