Moda i ljepota
1.6k

"Tetka je zvjerka rijetka" najprodavaniji natpis bh. brenda 4Design

Piše: E. S. H.
4Design je novi domaći brend na modnoj sceni Bosne i Hercegovine iza kojeg stoje zaljubljenice u modu i ručno rađene prozivode.

Od samog početka, želja četiri mlade djevojke koje su pokrenule ovu priču je da u modni svijet donesu svoje kreacije koje će biti zabavne i drugačije. Osnovni cilj je svim damama ali i muškarcima ponuditi kvalitetne i lako dostupne komade odjeće.

"Naš najprodavaniji model trenutno je majica sa natpisom 'Tetka je zvjerka rijetka' pa se često našalimo da na svijetu ima više tetki nego žena", rekla nam je jedna od osnivačica brenda.

Ističu da su njihovi proizvodi namijenjeni svim generacijama i da svojim natpisima žele uljepšati svakodnevne modne kombinacije.

Uskoro planiraju proširiti svoj asortiman, pa će se vrlo brzo u njihovoj ponudi pronaći I dizajnirani komadi odjeće koji će sigurno biti hit ovog proljeća i ljeta.

"Natpisi nastaju spontano i inspiracija je sve oko nas. Vrlo često radimo natpise i po želji naših klijenata", kažu naše sagovornice.

Svi proizvodi nastaju u BiH, šiju se kao i nakit koji će uskoro biti u ponudi je ručno rađen.

Kvalitet i dobru ideju su prepoznali i poznati iz svijeta muzike i mode, a naši predstavnici na Eurosongu Dalal i Deen već su izabrali svoje majice.

Njihove proizdvode možete pogledati i na Facebooku i Instagramu.