Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Victoria sekret = hanifina tajna
"Kao mala posjećivala sam njihove radnje i često sam se pitala zašto ne izgledam kao žene s njihovih naslovnica."Vjerovatno jer si građena ko kamion.Šta woke pyzde uradiše od VS-a.Mogo bi i ja bit manekenka.
Dje stres nestade, preljepa...
To ona sto ne voli paznju? Cmizdri svako malo jer kao "ne podnosi paznju medija" a onda potpise sponzorski ugovor koji garantuje da ce imati paznju medija?
jarane sto zene mogu izmisliti niko ne moze... da bog sauva.. ona se zali da je zlostavljana ali kaze morala sam biti da bi postala slavna... da bog sacuva...