Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su zene nekada dame bile! Gledam i slike svoje babe i nene kad su mlade bile, da ti oci stanu. Sad hodamo okolo obucene ili kao da radimo u javnoj kuci ili kao da nas je poplava izbacila, cast casnim izuzecima...
Vala u ovakvom drustvu, Marilyn Monroe dode nesto kao danasnje fufe :))) (mada je i ona imala stila)
Kako su zene prije imale stila jbt, s malo sminke i neotkrivanjem svih dijelova tijela bile su lijepe i tajanstvene, i takve su bile privlacne...zalosno, al' danasnje zene su samo sijena od onoga sto su nekad bile.
Vecina ovih dama je potpuno nasminkano, malo koja gore ima malo sminke. Od pudera, tusa za oci, maskare, ruza...pojedine imaju i iscrtane obrve. Tajna je samo u crno bijeloj fotografiji.
Pascal, upravo to, muzicka industrija i mediji danas odgajaju djecu, roditelji vise ne! Moreno, pa mozda i imaju puno sminke (pretpostavljam da si zensko, pa malo bolje regristrujes), al' opet su je nekako stavile da muskadija i ne primjeti, tako da dijeluju prirodno! a ne ko ove danas, namazu oci isto Rakun! :)
Crno bijela tehnika docara bolje nego danas boja.
Imale su "kile" sminke na licima, po centimetar debljine za slikanj, snimanje...Danas to radi foto shop.
Grace Kelly mi je najljepša... Prirodno prelijepa.
Većina ih ozgleda kao iz nekog horror filma, moćno! :)
Ove ljepojke jos niko nije pobio sa ljepotom...Sofija, Ingrid, Audrey, Grace i Liz.
Heej Dunjo mirisna 😘, kako si mi :)
'ajde, oprosteno je malo i fuseraja:))) Evo me grijem noge uz pec :)))) zimaaa
das ne das uvenuces
...Grace Kelly big like...
<3
...draga kiki <3 :-*
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
priroda je cudo
A Lauren Bacall?
👀