Glumice, pjevačice, modeli...
0
Starije od 40, a opet zavodljive i u formi
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fkt preglupe primjere ste uzeli za uzore ljepote u kasnim godinama..svima nam je poznato koliko se puta Madona, a kamoli Demi Moore ili Cher operisala i onda nije ni cudo sto tako izgledaju ! presmijesno fkt da se uopste polemiše o tome...buahaa
halo drukeri sa sa iksa ako se vi palite na iggy popa...ovaj... madonnu... onda to ostavite za sebe. pustite nas normalne je_i_bače da uživamo u dobroj P I Č K I !!!! a vi slobodno d r k a j t e na aliju sirotanoviać ako hoćete. daj normalnu P I Č K U !!!!
Pa ovo su najbolje trebe!Ja sam uvijek za ove starije,to je ba iskusno,nogama ce vam kosti polomiti,kad ga budu pocele primat.Ovoj Tini bi paksu olizo!
A Balkanci ne mogu biti sportski treneri? hahahahaha basha kako si gluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup!!!
Strucni kadar Sarajevo-X(a) je bilu u posjeti ovim\' pjevacicama, tako da iz prve ruke znamo da su u formi. HVALA
Naše poprduše umjesto sportskih trenera, visažista i stilista imaju Balkance za muževe
E fakat\' ste ga prolupali tvrdeci da je Tina Turner privlacna.
izlizana prica, ali pogledaj tini nogu, pa stvarno s obzirom na godine covjek pomisli da je poremecen kada mu misli krenu.
Jesu li oni retardirani? Gdje je Monica Belluci, NAJSAVRŠENIJA žena na SVIJETU? Sve ove joj nisu ni do koljena!
ovu drugu bi rascupo ko siroce napolitanku
Elle Macpherson (46) ????? VELIKA GRESKA...NIJE 46 NEGO 26!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD XD
Tina Turner ima 71 godinu :D
svaka cast ima, nisu kao nase, sve im ode u dupe od evrokrema i sl. suskom ga kusaju...
drze zene do sebe nisu to nase poprduse ha se udaju odmah se zapuste i svaka ko hala...
je...e u Madone ruka ko da je pjesak lopatala godinama s njom :))))