Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada Bosna i Hercegovina KONAČNO shvati da dugogodišnja praksa izbora ,,PO KLJUČU,, ne vodi ničemu i da smo biranjem na ovaj način zadnji u svemu na svijetu možda tada nešto i osvojimo. Naime treba biratu najljepšu a nebitno je li Srpkinja, Hrvatica, Muslimanka, Romkinja, Jevrejka ili.....Nije bitno to, to nije bitno nigdje na kugli zemaljskoj osim u vukojebini zvanoj Bosna i Hercegovina. Glupi smo do bola jer ne vidimo da nas ovo vodi samo u bijedu.
Onaj ko zna da cita, zna i da je proslogodisnja ljepotica iz BiH na ovom takmicenju osvojila titulu "Top model svijeta", sto nije osvojila nijedna u regionu. I ove godine je Marijana ostvarila najznacajniji rezultat jer je nakon prvog presjeka na izboru, bila na 15.mjestu (zahvaljujuci bodovima strucnog zirija nakon obavljenog intervjua). Evo i dokaz: http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03531/Untitled_3531048b.jpg
Jos nesto, kazes da se bira najljepsa - pa to upravo i rade! Pogledaj malo "nacionalni kljuc" zadnjih par godina, pa onda pisi o istom!
Meni je nekako ponizavajuce sve ovo.. Zamisli, dosla da se takmicis u ljepoti, i izbace te jer nisi dovoljno dobra i lijepa za necije kriterije.
Sve iste jbg i sve jedu papir
sve redom!!!
...šta je reć, fakulteti zamijenili delfine?
sta bi sa haljinom?
Bravo za Kanađanku
"...nego su Kanađanku jednostavno uklonili sa spiska učesnica, a njeno ime nije spominjano u daljnjem toku takmičenja" :-))) Kako braca Kinezi jednostavno rjesavaju probleme sa domacim izdajnicima. Nepristojno je i spominjati imena takvih bijednika.
Dje je ba nasa cupi na ovim slikama?
Pa vi jos saljite vlahinju na takmicenje
Ne takmice se umotane balinkure, one idu na takmicenje u Siriju da se podaju koja ce ga vise primiti.
@.iggy.is.back. Normalno da se ne takmice imaju svoju cast i skrivaju svoja stidna mjesta i ljepotu za razliku od ovih kurvi.A tvoja je porodica sigurno sva takva
PRIKAŽI ODGOVORE (1)