Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma prekrasna je! Meni jedna od najboljih na Balkanu!
e jeste..i meni se uvijek kod seve sviđala ta njena unutrašnja ljepota..pamet i intelekt :)
:D hahahaha Enis, slažem se... :D
Da hoce Seve uraditi jos koji PORNO iz svoje HOME produkcije, da je bar gledamo dok se štema kad je mi nemozemo štemati...
a sta to fali Severinu u svojoj 37 godini zivota? slavu ima, sretna je, mrsava je :), pa pomalo lijepa al ljepota nije samo svana. Recimo meni se vise svidja njena narav. Otvorena je i kaze ono sto misli, prirodna je naspram drugih tukaca, to sto je imala jedan pornic na javi, to je njen business...ima vesele pjesmice, fura svoj stil, gleda kako ce zaradit koju paru kao i svi mi na svoj nacin.i ebe je se za sve ostalo. Za mene licno Severina je OK..
jel to nama neko ljubomoran,a jasnice??? Nema dalje od Sevke!!!
ja samo mogu pohvaliti momke koji su ove slike preradili PHOTOSHOP adobe hvala ti --- seve i ti im se zahvali
jasna ...pa kao nacrtana je :)))) Malo nekima smeta sto se proslavila pornicem ali dobro izgleda mace.
.... neznam vala , al\' ova Severina meni nista.... OK - nema celulita i nije debela, taman je... ali to je sve... lice i glava - ima vala zena 100 puta ljepsih od nje... zao mi !