Jednostavno i elegantno
2

Sanna Marin uživala na Paris Fashion Weeku te dobila brojne komplimente na račun izgleda

I. S.
Foto: Instagram/sannamarin
Foto: Instagram/sannamarin
Bivša finska premijerka Sanna Marin je na društvenim mrežama objavila fotografije s Paris Fashion Weeka te prikupila komplimente na račun izgleda.

Naime, pozirala je u elegantnoj crnoj haljini i štiklama. Izgled je upotpunila upečatljivim crvenim karminom, sunčanim naočalama, torbicom i nakitom.

"Ljepša si od svih manekenki na Paris Fashion Weeku", "Jesi li razmišljala da se okušaš u svijetu mode?", "Kao iz reklame", neke su od pohvala koje je dobila.

Ona je prisustvovala reviji Victorije Beckham te se družila s Annom Wintour. Tu su bile i brojne druge poznate ličnosti, među kojima su Pamela Anderson, Olivia Palermo, Eva Longoria, Lisa Rinna, Jenna Lyons i druge.

Sanna je zatim svojim pratiteljima otkrila da je odmah nakon revije obula tene te da joj je udobnost ipak na prvom mjestu.

Sanna je bila jedna od najmlađih liderki u Evropi, a kazala je da napušta politiku i da će se pridružiti neprofitnoj organizaciji sa sjedištem u Londonu.

"Vrijeme je da krenemo dalje. Nestrpljiva sam ući u novu ulogu. Također vjerujem da to može koristiti cijeloj Finskoj", navela je.

Kao što je već poznato, ona je u maju ove godine objavila da se razvodi od Markusa Raikkonena. Rekli su da će ostati najbolji prijatelji i provoditi vrijeme zajedno kao porodica.

"Zajedno smo podnijeli zahtjev za razvod. Zahvalni smo za 19 godina zajedno i za našu voljenu kćerku", napisala je.