Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slazem se sa prethodnim komentarima: ovi ulosci su krajnje neudobni i iritiraju kozu. ja vec dugo koristim Violetine uloske i prezadovoljna sam!
Pravo losi ulosci, po mom misljenju. Kad ga stavim, suska kad hodam, znaci cuje se kao da sam kesu stavila. Drugo, iritiraju kozu (barem meni), zalijepe se za kozu, isto ko da su od plastike napravljeni, osip dobijem od njih. Vise ih ne koristim, sad samo Violeta cotton :)
Tacno tako kendis imas osjecaj kao da sam kesu stavila i to me bas iritira:( zato iz takvih razloga ostajem nekako uvijek vjerna Libri i njihovim prozivodima.
taj proktor kontrolise cjelokupno svjetsko trziste tih proizvoda , diktira relativno paprene cijene naglasavajuci kvalitet robe kao da bi bilo moguce vjecno uvaljivati skart za dobre pare. kao oni nesto daju sto nenaplacuju sto je obicni marketinski trik .
a ovo nije reklama :)