Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj...akrapa...navecer ljepotica, ujutro zviijer !!!
kada maske padnu
i onda se cude sto muskarci umiru od srcanog udara u krevetu..jarane probudis se i aaaaaaaaaaaa
Nijedna od ovih djevojaka nije ruzna,sve imaju pravilne crte lica samo sto su zapustene drama
P.S. Eh da je svaka zena ko Tilda Swinton, tako iskrena.
Dokaz da su danas muskarci ljepsi od zena, sa muskarcima bar znas na cemu si kad ih vidis, a kod zena-navece tona sminke a ujutro vjestica. Zapitajte se zene sta bi bilo da se muskarci pocnu ovako sminkati, da li bi to bilo fer ili licemjerno i da li bi ste ih onda nogirali kad ih vidite bez sminke? Naravno da bi, jer su zene povrsnije od muskaraca.
Dokaz da svaka žena može biti najljepša :)
ni jedna od ovih nije ruzna, samo obicna zena bez sminke, sa mozda vecim potencijalom da bude prava ljepotica sa sminkom, mada ih je kriticno nasminkao.
Vecina ih je lijepa i bez sminke...
Odavno on to radi : http://www.youtube.com/watch?v=YqPAEWmlqKE ...!!! :-)
I onda kažu žene ljepši spol
hajd nek uljepsa dusanku majkic da lici na zensko evo mu sta hoce
a ja gurafeta
ovim nasima ni on ne bi mogao nista...
vidi sto mi grobovi pucaju minuse :D
hajd ne prdekaj svega ti
http://www.ADmimsy.com?R=ADBIH ADmimsy je stranica koja služi za internet zaradu. Poenta svega jeste biti uporan, te svakodnevno izdvojiti 3-4 minute za gledanje reklama za što ćete dobiti odgovarajući novac. Pored rekalama, postoji još načina za dobivanje novca - odrađivanje raznih poslova (najčešće registracije na neke stranice, download, instalacije i sl.), te zvanjem svojih prijatelja na ovu stranicu. Jako je jednostavno, samo su potrebni dobri nervi i sve će doći na svoje. Može se sasvim solidno zaraditi ako posjedujete već navedene osobine - upornost i strpljivost. Na samoj stranici postoji niz dokaza o isplati, tako da nije riječ o prevaranstkoj stranici. Isplata se može vršiti tek kada prikupite 15 dolara i to preko - Paypal & Payza. Sve što je potrebno jeste ući na slijedeći link: http://www.ADmimsy.com?R=ADBIH Nakon čega ćete se registrovati. Registracija je sasvim lagana i potrebno je par sekundi za to. Poslije toga možete početi zarađivati na već pomenute načine.
zeno ustaj, pakuj kofere
ja bih rekla da se sluzio i photoshopom na ovim slikama.. pogledajte samo noseve kod nekih djevojaka/zena..
vecina ovih zena su lijepe i prije sminke
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave -------------------- bet-tips.cogia.net ---------------------