Predstavljanje u Čaroliji
0

Roberto Cavalli, novi ženski parfem koji očarava

Sarajevo-x.com
Foto: F. K./Klix.ba
(Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com)
Novi parfem Roberto Cavalli, koji otkriva ženstvenost i senzualnost očaravajućim notama, predstavljen je danas u Sarajevu u parfimeriji Čarolija.

Ženski parfem Roberto Cavalli pripada "cvjetnoj porodici" parfema. Riječ je o jakom parfemu čije note crvenog bibera daju izvornu i prirodnu snagu karakteru žene. Parfem je senzualan i veličanstvenim mirisom narandžinog cvijeta otkriva srž ženstvenosti.

Kako je rečeno na konferenciji za novinare u Sarajevu i sam talijanski modni dizajner Roberto Cavalli je istakao da je riječ o parfemu koji će naprosto voljeti svaka žena.

"Ovaj novi parfem predstavlja novo rođenje kuće Cavalli i mnogo smo radili da bismo postigli taj konačni miris. Rezultat je nevjerovatan. Ovo je idealna kapljica parfema koju će poželjeti svaka žena koja voli našu modu, kako bi osjetila dio tog svijeta. Ja uvijek ističem da prava haljina u pravom momentu može promijeniti život jedne žene. Cavalli haljina, kapljica novog Cavalli parfema i snažna individualnost će osigurati ženi da bude primijećena i skrenuti svu pažnju na nju", prenesene su riječi proslavljenog dizajnera i biznismena.

Čak i bočica novog parfema asocira na obline senzualne žene, dok čvrsta staklena baza podsjeća na njenu snagu i moć. Na vrhu poklopca je kruna koja predstavlja Cavallijev zlatni pečat, a sam poklopac predstavlja zlatni kovčeg obogaćen blistavim refleksijama, u čiju podlogu je urezan logo Roberto Cavalli. Kovčeg asocira na Cavallijevu haljinu sa tirkiznim pojasom, tipične i jedinstvene boje koju Cavalli modna kuća koristi već više od četrdeset godina.

Kreator parfema Louise Turner je kreirao novi Roberto Cavalli parfem za žene.