Pokupila hiljade kritika
18

Prema stručnjacima imala je najsavršenije lice na svijetu, a mnogi je sada nisu prepoznali

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Iako je slovila za jednu od žena s najsavršenijim licem na temelju analize koju su proveli stručnjaci prema teoriji zlatnog presjeka, omiljena holivudska glumica sve je iznenadila izgledom tokom posljednjeg javnog pojavljivanja.

Oskarovka Natalie Portman gostovala je a u emisiji "The Late Late Show" s Jamesom Cordenom, gdje je govorila o svom novom trodijelnom dokumentarcu na HBO-u pod nazivom "Angel City" o pokretanju ženske nogometne lige u Los Angelesu, no gledateljima je nešto drugo zaokupilo pažnju.

Čini se da je 41-godišnja glumica po uzoru na druge kolegice posegnula za filerima te hijaluronom napunila jagodice i korigirala nos.

"Imala je toliko unikatnu ljepotu, ne mogu vjerovati da se pretvara u isto što i sve druge", "Toliko lijepo, sofisticirano lice i da sebi napravi ovo", "Što je, pobogu, napravila sa svojim licem?", "Ima potpuno novo lice", "Izgleda kao Demi Moore", "Ne bih znao o kome se radi da niste napisali", komentari su koji su se nakon emisije proširili društvenim mrežama.

Inače, Natalie je zbog svoje prirodne ljepote bila je uvrštena na liste najljepših žena svijeta, a mnogi su joj se divili jer se, barem do nedavno, nije podvrgnula estetskim zahvatima.