Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu ružne brate..
kakvo proseravanje više... hebali vas ti dijamanti više bolesnici poremećeni
Hodas u njima i sve gledas oko sebe, ' cek da vidim da nije isp'o jedan ' yebo vas otac ovo je takva glupost da vas treba u zatvor sve koji ste ih pravili
Ovakve vijesti treba zabraniti. Danima ne izlazim da bih skupila neki dinar da sebi nešto kupim, jer još nisam našla posao za koji se svim silama trudim da nađem. Ali znate vec, 20 mi je god. mlada, bez iskustva... uđem na ovaj portal i čitam o čizmama sa kojekakvim dijamantima i kožom. Nisam nezadovoljna niti isfustrirana, imam krov nad glavom, ni bosa, ni gladna. Ali je na ovakvom vaktu, jako ružno davati medijski prostor ovom.
Ja sa ovim ne bih ušao u štalu a kamo li u grad koliko je ružno.
ja u ovom da odem u gljive šumar bi me istjer'o još bi i kera na mene napucko.
Hahahaha ovo neke ''rudarice''
Jesu, jesu, iz Banovića....... ; )))
ajde sto su skupe ali sto su ruzneeee, pih...
Pravljene za Lady Gagu...Njenom karakteru odgovaraju! :)
jebeš dijamante, ljubav na prvom mjestu! :)
Koja li ce budala ovo nosit? Kad bi neko kod sa ovim u onu bljuzgu nakon snijega stao, ne bi mu ove cizme ni 3 dana trajale :)
ne bi ih dzaba
Mico Dodog bi ih oma kupio, ali nemaju broj 52...
aaa da imam para uzet ih pa onda bacit u smece al pred svima koji su pravili..j*bo vas vas rad
zbog toga i neces nikada imati para:)