Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa je ko kanta govana. Ovi izbori za miss su ubleharenje teškog nivoa. A ove lobotomirane jadnice trebaju samo povez preko brnjice, što kraći kanap da je se ne izgubi, jer govedo je to, more đekud zalutati, pa da ih se provoda po Kineskom zidu ili Kiseljaku, njoj je svejedno kuda, kad ionako ni o čem pojma nema, dok bleji muuuuu. Baš se sad dobro osjećam. :-))))))) Čuj dnevnik naše misice. A ko joj ga vodi? Jesu li i kakvo priučeno piskaralo sa klatećim aparatom međunožnim poveli da može smisleno sastaviti prostoproširenu rečenicu? Cccc. kako ono Krleža reče : \" Naslikati bi sve trebalo, al slikara nema. \"
ajmo srpkinjo, majka te rodila. zivjela srpska bosna. Zivjeli braca srbi, ma gdje god bili
Ne bih da je ruzim, al cura nije cak ni prosek, u Bosni ima mnogo, mnogo, mnogo lepshih i vatrenijih i prirodnijih cura...
jos da su izabrali lijepu djevojku a ne slatku djevojčicu...pih
izbor za miss i ne držim kao nešto oko čega treba da se zanima svijet.. ali eto, kad postoji i ta zabava, neka i nas tamo i zato snežani sve najbolje... samo naprijed, uživaj kad te već zapalo i ne obaziri se na ove komentare .. to su svakako djeca kojima je mogućnost da napišu komentar najveće dostignuće u njihovim marginaliziranim životima. snežo jedva čekam da mi dođeš u komšiluk na studije farmacije, da uljepšaš okolinu :)
Adresa: Zelenih beretki 17, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina Telefon: + 387 33 533 000, + 387 33 664 493 ; Fax: +387 33 441 800 ;
dajte mi samo adresu ovog nacionaliste !!!
Sretno ti Snežana! Lijepa si pa koga god predstavljala :) Držimo fige! :)
BOLE.SNJACKA SUNE.TARSKA PERI.GUZANSKA BALI.YSKA LOJAVA FASISTICKA TERO.RIS.TICKA POTU.RICKA Iz.met.SLAMSKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLE.SNJACI MUS.LI.MAJMUNI OPET ZAVIDI TUDJOJ SRECI! ISKE-NJAM VAM SE NA SVETI MJESEC RAZMAZAN KAD JE SVAKI POTURICKI IZ-MET-SLAMSKI BOLE-SNJACKI TERORISTICKI ODOJAK GOV-NIMA NAMAZAN!
mala je fakat prelijepaaaa! :))
Kaže se \"svidio intervju\" a ne \"svidjeo\". Joj jest narod nepismen.
cura je ruzna samo ima dojku finu
MA VI STE FAKINI, DJEVOJKA KOJA PREDSTAVLJA NAŠU DRŽAVU - BOSNU I HERCEGOVINU JE JAKO LIJEPA, IAKO MALOLJETNA. ŽELIM JOJ PUNO SREĆE.
ja ovoj smrdulji ne bi dao kopa kuruze a kamoli da predstavlja muslimansku drzavi BIH
vlahinja a predstavlja bih vela te havle