Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixiću a gdje su muški parfemi???
Trecina plate ode na parfem
Zato postoji grey market 😄
Koliko koštaju Brut, Fahrenheit i Kouros?
Parfem i nije neki poklon, ako ne potrefite onaj koji osobi paše i koji joj se dopada, a to nije lako. Može biti najskuplji, a da završi na polici, godinama, dok ne izlapi/promijeni miris.
ispred Fahdovr za 3km
Žao mi je žena, svi su im proizvodi za njegu i higijenu duplo skuplji nego nama. 😵
sta ti ima biti zao zena kad svakako muskarci placaju haha
Muski Armani Profumo najbolji....
imao. dobar jest ali nije ni blizu dobar kao sauvage edt.
@roleks Dior Sauvage edt. sam odbacio samo zato jer ga svako ko dođe do bilo kakvih para kupi. Zato koristim Aventus Creed koji ne može sebi baš svako priuštiti a koji miriše za 10.
Zapamtio sam ...samo-Zivot je lijep❤️
svim ljubiteljina Acqua Di Gio Profumo parfema preporucujem da ako ga mozete gdje naci po normalnoj cijeni kupujte odma zato sto je parfem izbacen iz proizvodnje i cijene ce im uskoro skociti u nebesa
Kakav Gucci odeš u Zaru uzmeš za 20KM parfem ekstra miriše, naravno bolje miriše Gucci ali nije to za naš džep
Supruga sam,I majka 3djece,volim svog muža I bez skupih parfema..bilo kakvih poklona..itd A ovo,ovo je preseravanje...
Tebi vokri sto ne dobijes nista od njega pa ko fol ne treba
Ne, preseravanje je kada das za parfem 2000 eura
Glupost je dati ovolike novce na nešto što se moze naci na piku za 50,100km manje ili za iste pare, a 3x veca militraza. Imate par provjerenih ljudi kod kojih je original 100%, samo ne placaju prostor, radnike itd pa je cijena takva. Ove druge sto nisu provjereni ćete prepoznati po tome što samo imaju 'testere' i što su im svi parfemi 50,60km... Tom Ford ne moze nikad biti 50km, da je ne znam kakav tester.
Plavo -Bijeli hajde poklopi se i ne provaljuj se ,ti znas sta je Tom Ford ko moja nana rahmetli
Au dislajkova... ne kotnam sto raja dislajka..il je ovo placeno iz ovih scc parfemskih kuca sto uzimaju 3x veće pare... il raja dislajka jer misle da ono sto plate za 50km je original ? @kontras probao sam nekoliko Tom Fordova i meni mirise vise na nekog lika od 50godina i ne bi neke nosio ni da mi ih daju dzaba.
Plata 7 oja, direktor ujedno i vlasnik prolazi a za njim ostaje trag parfema Clive Cristian od minimum 5 oja.
Nekome ne pomaze ni gucci , a neko bude sasvim ok i sa str8
markantan miris i da dugo traje mora se više izdvojit para, sve ostalo su blijede kopije i nije to to
Sponzorisani clanak.