Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju ce "glupava silikonska plavusa" ispast najveci mangup. Ako i ovo nije smislio menager.
ma i ovakva je dobra djescemii
a nekad bila sex simbol vidi je sad
Ma ja ! Lako je sada to uraditi u tim godinama, al haj stisni pa to pocni sa 20, 30 ili cak 40 godina. Trla ba ba lan... To isto kad je Jamie Lee Curtis u 60 - tim rekla da nece vise da se skida i da joj je to besmisleno ! Toliko.
Pa sa 50 i koju ti niko ni ne zamjera sto nemas sminke al zato si devedesetih nosala silikone kad niko nije....cuj osjetila slobodu....dojadilo joj a realno i sta ce joj vise.
A ne mogu ni ovo na render kora. Zasto nisi odmah ko djevojka hodala bez šminke. Zato sto se nebi prodala i bila sex sinbol i danas bi radila ko konobarica i imala copor djece sa nekim muskarcem pivskog stomaka.
Šta droga i Alkohol učine covjeku
Njoj ionako niko u glavu ne gleda. Moze hodati kakva hoce.
Bas me nasmija ali realno je tako.... >)
Sve je u životu prolazno moj druže...
jos ti pogled uokolo sara, ma dje si ruzo kurvetino stara
Svi propadamo. Osim njih par koji imaju dobre gene.
Njoj su i obrve žute. :-)
Eee moja baba Gana... Hebes li sta bakoo..
Mangupluk, sta god ko mislio
Suze su mi posle. kad te juce videh gde je ona mladost i ona lepota, srednovecna zeno sliko uramljena.
Odlicna, samo obrve da isto ostavi na miru🫣
ja bih joj ga i sad žioslo