Nježni tonovi
22

Ovo su najpopularnije boje lakova za nokte ovog proljeća

N. C.
(Foto: Shutterstock)
(Foto: Shutterstock)
Trend glaziranih noktiju nastavlja se i ovog proljeća, ali u nježnom stilu.

Najbolji odabir su blijede, pastelne boje, posebno boja lavande i svijetložuta s glaziranim finišom. Ako idete na profesionalnu pedikuru, zatražite kromirani finiš ili isprobajte svjetlucavi lak za glazirani izgled kod kuće.

Boja lavande

Pastelni tonovi sinonim su za proljeće, ali ako tražite nešto malo neuobičajeno, boja lavande pravi je izbor. Kako biste osigurali da se vaše blijede nijanse fino ističu na vašim noktima, započnite bijelim baznim slojem, a zatim dodajte lak u boji lavande.

Bijela boja

Ako je vaša proljetna garderoba toliko šarena da biste svakodnevno trebali mijenjati lak za nokte kako biste ih uskladili, bijeli lak za nokte odlično je rješenje. Bilo da se odlučite za hladan ledeni ton ili bogatu, kremasto bijelu, za minimalistički dojam nalakirajte ga na kratko odrezane nokte.

Nude

Za sve koji ne vole isticati nokte na nožnim prstima, odlična opcija su nude lakovi uz koje nokti izgledaju blistavo i zdravo. Ovom klasičnom nijansom nikad ne možete pogriješiti, a ako tražite chic, minimalističku pedikuru, razmislite o nude boji mliječnog tona ili neprozirnoj neutralnoj nijansi.