Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je Amela Radan primjer osobe koja je uspjela napraviti nesto sto je za neke bezze a za neke dovoljno i predobro! u svakom slucaju nije se koristila laznim prestavljanjima kao pojedini i manipulisanjem. svaka cast i samo neka tako nastavi - svake godine po jednu stepenicu vise ka vrhu!
ma kakav Fashion week?!?!? E Amela, Amela kako nas brugas pred svijetom i prikrivas istinu pokazujuci svima kako je sve perfektno, a u unutrasnjosti je sve suprotno. No, istina ce izaci na vidjelo, uskoro!
lazes duso, lazes zlato
Ova slika nije sa Fashion week-a Amele Radan, nego Zubaka, a slika je skinuta sa http://www.moda.hr/novosti/30_03_03_00_01/3.jpg Sarajevo-x bi mogao malo pripaziti na copyright
samo ove slike su sa onog drugog fashion weeka, u organizaciji udruzenja kreatora, a cini mi se da se tekst odnosi na onaj u organozaciji amele radan. manifestacija je u svakom slucaju nesto pozitivno ali je tekst mogao biti malo potpuniji i definitivno sa vise fotografija jer se ipak radi o modnom dogadjaju gdje je slika veoma bitna.
supeeeeeeeeer konacno nesto dobro:) Obicno svi blate fino da i neko podrzava!!!!!!!!!! "ponjavice" su coool furka na eu.nivou:) Samo vise slikaa ili adresu za web gdje se mogu vidjeti!
ODLICNO! KONACNO NORMALAN FASHION WEEK
oooo dobre ove ponjave dobre ..dobre..
pa kad je ovako nesta ljepo vi stavite jednu sliku i to nesta iz daljine a kad nevalja onda ih ima vise trazimo vise slika
Svaka cast, ovaj put ste sve nadmasili!!!!!!!!
navalite i ovdje da popljujete sve sto se da. drugo nista i nije za ocekivat.