Pogledajte ponudu
4

Od ramena do peta: Uzmite svom školarcu sve što mu treba u Deichmann trgovinama

Deichmann ima sve što je potrebno vašem školarcu
Deichmann ima sve što je potrebno vašem školarcu
Sve što školarci trebaju kako bi školsku godinu započeli motivisano, optimistično i s puno stila, pronaći ćete u Deichmannu. Omiljena porodična destinacija za kupovinu bit će i ove jeseni vaš vjerni partner u pronalaženju svih vrsta obuće bez koje školarci ne mogu.

U svojoj ponudi Deichmann ima patike vrhunskih svjetskih brendova kao što su Adidas, Nike, Puma, Fila, a za one koji traže sportski stil po najpovoljnijim cijenama, Deichmann predstavlja vlastite brendove kao što su Graceland i Victory.

U klupe u sportskom stilu

Deichmann nudi širok izbor patika koje prate trenutne modne zahtjeve mlađih generacija. S raznolikim i atraktivnim dizajnima, školarci mogu odabrati tenisice koje ne samo da će odražavati njihov stil, već će osigurati i udobnost te trajnost.

Deichmannova ponuda obuhvaća obuću za djevojčice i dječake svih uzrasta. Dolaskom nove školske godine, Deichmann je pravo odredište gdje će školarci po najboljim cijenama pronaći najnovije modne trendove.

Dodaci koji svima trebaju

Deichmann nudi raznolik izbor modnih dodataka za različite potrebe. Od ergonomskih ruksaka i naprtnjača za sve udžbenike i školski pribor koji su potrebni prvačićima, pa sve do cool i buntovnih modela sportskih ruksaka kakve će tinejdžeri obožavati - Deichmann je najbrži način za opremanje svakog školarca za novu školsku godinu.

Od ruksaka i torbi, do papuča, gumenih čizama i čarapa - u Deichmannu ćete bez greške pronaći sve što je potrebno školarcu.

Pred nama je nova školska godina, a Deichmann će postati vaša omiljena destinacija za obuću i modne dodatke. S bogatom ponudom patika i modnih dodataka kao što su ruksaci i papuče, Deichmann zadovoljava sve potrebe školaraca i njihovih roditelja.

Ponudu njihovih trgovina istražite putem zvanične web stranice Deichmann BIH!