Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...pametni znaju da ne čini haljina ženu, no žena haljinu...inače, grom me spalio ako bi se za bilo kojom na ovim slikama okrenuo...katastrofa.
kaze nece u koprivu pa ti vidi..
"Od jeftinog kiča, do skupog kiča "
ccc ovo sve izgladnilo...
Nicole Richie majko mila groba slatke duše. Ja kontam Golum oživio ili da su se vrata pakla otvorila pa neki monstrum izmigoljio na površinu kad ono neki celebrity ili sta li već.
Glupost, naravno da se niko neće jednako oblačiti kada ima 20 ili manje, 30 ili 40 godina.
Od ovih navedenih dama sigurno u skupu eleganciju se ne moze svrstat ni Rihanna, ni Kim, pa ni Nichole, jedva nekako Victoria i Kate koje su vidno popravile ne samo svoj nacin odjevanja, nego i cijeli javni nastup pa sada barem lice na neke dame!
e kim je moderna hahahahha futa obicna
nikada necu shvatiti zasto svaka operise nos
Ma haj nos i nekako, ako je velik, kvrgav..ima neku manu. Nego zašto silikone 6 brojeva, usne i grudi.. baš se unakarade
pa sa tim napumpanim usnama izgledaju kao majmunske guzzzice, sa napumpanim dojkama kao krave, da gospodje krave oproste
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad ti neko mora govoriti sta da obuces..
kad klošarka postane neki modni simbol
Ovu Viktoriju stvarno moraš volit da je ne bi mrzio.