Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve masonske kompanije tako posluju. Ništa čudno. *(-_-)*
sve se vrti oko novca. da je kojim slučajem victoria secret platila reklamu na sarajevo-x mislite li da bi objavili ovu vijest?
Zlobni komentari konkurencije, koja nije nista bolja
@Gumiflex :)...ma tu smo mi. Sasvim slucajno znam da fabrika obuce \'\'Aida\'\' iz Tuzle radi za Italiju. rade gornje dijelove obuce (bez đona) za poznate talijanske brendove...Pri tpme, jedan par kosta 0,5 - 1,5 KM.
Mislim ovo je smjesno pa opce pozanta je stvar da sve svjetske kompanije iskoristavaju trece zemlje koje su nerazvijene. Svi koji su gledali dokumetarne filmove \"Reporteri\" na HTV, urednik Mirjana Rakic, o dijamantima, pamuku , kakao, drugi minerali koji se koriste za proizvodnju mobitela,tako da je sada u upotrebi termin \"krvavi dijamanti,cokolade,mobiteli,pamuk, banane itd\" jer se mnogo krvi prolije za dobijanje ovih prirodnih blagodati, a sve svjetske kompanije znaju za to i njima to odgovara. Postoje robovi na cokoladi, a o djeci i da ne govorimo. A ratovi se vode za minerale koji se koriste za proizvodnju mobitela. A sto se tice pamuka gdje je bio posadjen pamuk sada je neplodna zemlja pa ti ljude ne maju mogucnost gdje da dalje sade kokuruz itd.
Glasajmo za ulazak BiH u EU, otmimo posao Burkinafasovljanima!
Nema veze Kina sa ćifutima bote !
A inače je evropska proizvodnja puno civilizovanija od ove...
Nista ovo nije novo, sta mislite da se neko posteno obogatio. A kao drugo, victoria donje rublje je pravo smece od proizvodnje ja ne znam tko onu plastiku nosi na sikama. Sigurno se ne radi o onim modelima koje manekenke nose, jer se oni i ne prodaju sirokoj masi. Definotivno sam za evropsku prozvodnju, Hanro, Chantelle, Aubade nema dalje.
Na Zapadu ništa novo...
od kada je svijeta, uvijek je sve isto...samo se malo mijenjaju prilike. da nije tako svi bismo zivjeli u istim uvjetima, imali isto novaca, i svima bi nam bilo lijepo... ovo danas je samo savremeni oblik robovlasnistva, gdje slabiji rade za velike i tak je. i zato mi je muka od prica o ljudskim pravima, demokratijama, bla, bla...ovaj clanak mislim da nikoga nije poseno iznenadio - cudo bi bilo da je drugacije
Ja radim na plantaži pamuka, berem ga po cijeli dan. Pamučne gaće što ih nosiš ti, od pamuka su što sam brao ja. U Zemlji gdje živiš ti, blagostanje je i dobro se živi, A ja radim teško cijeli dan, pa nisam glup nego radostan. Brao pamuk ili banane , sve jedno je, ti nisi zaMe. Ti si lijepa i zgodna i zgodna i lijepa, kad te se sjetim , muka mi je...od pamuka je muka mi je, od pamuka je... Because I live in Banana state it doesent mean that I´m Banana man. Because I live in the ass of the world it doesent mean that I am less worth. To što živim u Banana stejt ne znači da sam glup i da sam strejt. To što živim u shupku Svijeta, ne znači da sam manje vrijedan.. Hej gospodine talimane, tali mi bananu, zora sviće i ja moram poć. Hey Mr. Taliman, tali me banana, daylight come, and I have to go home.
A tek proizvodnja kave u Latinskoj Americi.
Svi ste kao protiv cionista,koliko vas pije nescafe,koliko puta kupite robu koja je proizvedena u Kini.Sta mislite koga izrabljuju u fabrikama,pa zene i djecu.Nego kad je tvoje d.upe u pitanju moze se i zazmiriti na jedno oko...
Dodju li ih zitigu oni crnci sto im djeca rade na polju,bice ih svuda
Kad vidim svoju trebu u Victoria Secret donjem vesu, ne kajem se za onih 3 dolara sto beraci pamuka dobiju mjesecno
Svi s.erete na netu ,a koliko vasih djevojaka i zena nosi njihovo donje rublje i odjecu.Zene ce kupiti njihovu robu pa taman da citav svijet krepa zbog toga.