Kate Moss opet šokira
0

Na rođendansku proslavu bez grudnjaka

Sarajevo-x.com
Iako jedna od najplaćenijih manekenki na svijetu, Kate Moss u određenim prilikama lako 'promaši' odjevnu kombinaciju, piše Daily Mail.

Slavnu britansku manekenku Kate Moss kopiraju milioni žena širom svijeta, no i ona ima loše dane u odabiranju odjeće. Naime, poznata mršavica je za rođendansku zabavu poznatog biznismena Sir Philipa Greena obukla smoking ispod kojeg se nije udostojila obući grudnjak.

Iako smoking nosi potpis modne kuće Yves Saint Laurent, njegov savršeni kroj nije mogao sakriti pomalo obješene grudi slavne manekenke koje su vidjeli svi prisutni gosti na zabavi, ali i paparazzi koji su jedva dočekali novi ispad Kate Moss.

Na rođendanskoj proslavi Sir Philipa Greena, vlasnika Topshopa i Kateinog dugodišnjeg prijatelja mogla se vidjeti samo odabrana elita, no Kate Moss je i tu bila u centru pažnje.

Manekenka je na zabavu došla sama, bez sadašnjeg dečka Jamieja Hincea. Kate Moss (35) jedna od prvih mršavica na modnim pistama, i prije je poznata po kontroverznom odijevanju i ponašanju, kao i zloupotrebi droga i alkohola.