Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slozio bi se sa \"miki\" skoro svaka slika je sasjecena na zglobovima sto je jako los potez!
Znaci 5. slika katastrofa sto se obrade tice, ruka nije mogla gore ispasti retouching katastrofa!
Ma sta ce Medina, stara joj radi u ambasadi kod spanjolaca pa joj sve kupuje. Digla se mala, a ne zna svezati dvije..Nije tu ljubomora niti nista, ali akda se ima iz aledja stara i palta od tri i po milje, i stari koji ko zna kako postao predstavnik seata, poslije cega je bio izbacen kao vozac iz ambasade. odjednom ona postala popularna.. Ma dajte.... Vanji svaka scast sto se trudila,, ali.. model je nula
nemoj da si ljubomorna malena... :) slike su mrak...imas li se ti cime podiciti ili si u fazonu ...ta ce dzeko, ja sam mu kroz noge loptu suto. :)
To Vanja ponosni smo sto imamo tako vrsnog fotografa kojeg mozemo zvati nasim! Svaka ti cast. Ja sam jednostavno bez teksta ostao. P.S. Izgleda kao da malo kenjam jel da :P Ha Ha Ha Do kada??? P.S. Jel ima jos narucenih komentara, ili da se ja sam i dalje trudim?
Mislim da su ove fotografije mnogo lose,ja sam isla cetiri godine u skolu za fotografa i osnovno sto smo na prvom casu ucili je da ne kidamo ruke na fotografijama,Vanja Vanja moras ti jos mnogo ali zaista mnogo pure pojesti da bi ovo izgledalo dobro :)
joj vidi pikachu ova plava mala se tukla u srednjoj skoli i mi je nazvali pikachu po omiljenom pokemonu tadasnjih ucenika trece gimnazije eh moja pikacu ko te natjera da te lisac skrnavi
slika 1 odlicna ni ostale nisu lose slika 2 - anoreksija i to bi trebalo prijaviti
svaka čast !
najs!