Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prelijepa žena
i ona se dobro unovčila...
4-ro djece...i ovakav izgled? Cestitke ❤️
Transparent važi i danas.
Lijepa zena.Ove danasnje mogu dosta nauciti samo iz ove jedne njene slike.
Lejlaaaaa trazi ljubav plavog šlema :)))) Bravo Mišićko ;) Top!
Kad je neko lijep, lijep je uvijek!
Mim klix novinare ,da malo istraze gdje se nalaze ostale djevojke Miss i prva pratilja.. Gdje su sta rade itd Inela Nogić. Dijana Šehić
Prelijepa zena. Svaka cast na izgledu nakon cetvero djece.
Joj Marija..
Mašina! 😍
Mašine su one guzlate i sisate vreće, ovo je dama koja drži do sebe.
Damu ne cine ni sise ni guzovi vec maniri. Isto tako, gospodin se ne povezuje sa six packom i ravnim trbuhom vec sa manirima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Covjeeece, oduzima dah zenska. Al ova pored nje sa cvikama, 😂😂😂 bas ono sve sto sto zena ne treba da uradi od sebe, odron. Marija top!
Ijaaoooo, kakva dama covjece!
Nešto što se rijetko viđa, komplimenti.
lijepa zena drzi do sebe i njeguje se a ima sigurno i novca jer da bi fino izgledao treba i novaca i naravno dobrih gena..svako onaj ko misli da je biti lijep lako vara se ovo zahtijeva dosta rada na sebi
Bolja u ratu a i sad,nego ove sadasnje djevojke Stomak ,piva ,pekara,nargila,vjestacki nokti
Pametna i lijepa.