Moda i ljepota
0

Mariah želi dizajnirati odjeću za golf

Klix.ba
Ovako je nekako Mariah išla igrati golf...
Ovako je nekako Mariah išla igrati golf...
Mariah Carey je ustanovila da joj uobičajena odjeća za golf nije dovoljno sexy i odlučila je reformisati pravila ženskog oblačenja za golf.

Mariah Carey je inače poznata po svom stilu oblačenja na pozornici i na raznim glamuroznim zabavama, ali sada je diva odlučila da uradi nešto povodom dosadne odjeće koju ljudi nose dok igraju golf. Izjavila je da želi dizajnirati liniju sexy golf odjeće za žene.

Mariah kaže da je ideju dobila kad su je upozorili da je prekršila pravila oblačenja (i još mnogo toga) dok je igrala golf. "Ni u kom slučaju nisam htjela obući neku dosadnu majicu sa okovratnikom. Izašla sam na teren u visokim petama i s jako malo odjeće, ali mislim da im nije smetalo.", ponosno izjavljuje Mariah. Naravno, igračima na terenu se jako svidjelo kad je Mariah u sa to malo odjeće na sebi počela tražiti lopticu koja joj je pobjegla u grmlje.

Da li Mariah biti sljedeća pjevačica koja će dizajnirati svoju modnu liniju? "Ozbiljno razmišljam o tome da dizajniram sexy odjeću za golf. Pa moram nositi nešto na terenu." Da, Mariah, ali nešto pristojnije...