Maneken(ka) Andrej Pejić
0
"Mama, baka i brat su ponosni na mene"
Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbt,kad vidje sliku,nadize mi se ....al kad procitah tekst,povuce se mali ko partizan pred svabom 42e
tajo,strah me je...
E brate, što imao brata imao si, od sada imaš sestu
ne mogu se cudu nacudit,cudno je mala rijec .... al da je lijepA kao manekenka nema diskusije....
a sta jest jest...lijep je...a jadne zene sad se, pored toga sto se nadmecu mdjusobom, moraju i s muskarcima nadmetati u ljepoti...
Obrisali ste mi komentar ! Ne mogu vjerovati da poistovjećujete ljude koji napadaju druge jer se oblače drugačije sa onima koji ih brane jer se zalažu za-ljudskost.
Ljepsi od vecine zenskih manekenki.
Šalu na stranu....OVO JE JAKO JAKO JAKO BOLESNO! A JOŠ VIŠE JE STRAŠNO KUDA OVAJ SVIJET IDE!
Šta je ovdje senzacija? Svi Tuzleri su ovakvi..... :D
za vecinu ovdje prisutnih najednostavnije je napisati sve ruzno u kratkim recenicama a vecina nije ni vidjela uzivo niciju modnu reviju pa zato tako i pisu Pustite mladica nek radi a on sigurno nema vremena za pisanje ovih komentara a vi se zicate za kafu od koga stignete
strušio je stan...strušio je stan... nije mu dobro...nije mu dobro...
beee ovo je izopaceno,neprirodno...shvatam da muskarac bude gotivan i da se fino odjeva i sve to...ali ovo je preslo sve granice tolerancije...i sto odmah povezujes ovo sa narkomanima i politikom...de se malo uozbilji !
jest lijep momak
Zasto ne bi bili ponosni,uspjesan u svom poslu.Jedino je u primitivnim sredinama sramota biti maneken ili baletan,zato je popularno biti narkoman i maloljetni delikvent.Ko koga gu.i,pa vas politicari gu.e 20 godina ali niste svjesni toga.
Ebo bi mu majkicu da ga sretnem.
Al prejako mi je to kad Sa-x ukine komentare na vijesti koje su oni pisali, na primjer ovaj sad glupavi intervju na naslovnici sa Aidom Bećković, ali zato na Andreja moze i drvlje i kamenje :)))
Jaoooo smak svijeta, šejtan ,dedzal i ti fazoni....