Reklama za donje rublje ili...
0
Majka i kćerka u reklami koja je šokirala svijet
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomalo jezivo, prilično neukusno i nimalo privlačno. Ne zapitah se koja je više sexy već koja je ružnija i jezivija. Epic fail od reklame.
Kad bi to bilo dopusteno neljudima iz reklamnih agencija, produkti bi se reklamirali otprilike ovako. Krupni kadar na produkt, par sekundi. Kadar se shiri i polako uvidjamo da je produkt na krilu gole djevojke. Za 10ak sekundi se dobije pun kadar, gola djevojka na stolici u praznoj prostoriji sa svojim omiljenim produktom. Onda rashiri noge, pomiluje se po medjunozju i kaze \"Kupi me\". Posto im to jos nije dopushteno, snalaze se na druge nacine. Nema inteligentnog zivota na ovoj planeti, to je samo glasina
BOLESNO
Naravno da nije bio cilj da bude reklama sexy, inače nebi ove akrape izabrao. U svakom slučaju, starka je bolja za par svjetlosnih godina.
Nidje veze. xD Fol nesto sexy. Jedino sto sad ima sve vise perverznjaka, pa im se sve svidja. Kakva glupost, jao ne mogu vjerujem. Sokirana jesam, ali ne zbog reklame, nego zbog glupog clanka.
Ovo mi nimalo nije provokativno. Mislim da to nisu htjeli ni postici.Mozda sam ja luda, ali svi mozemo imati svoje misljenje. I bilo bi mi super kad bi i majka imala bijeli ten kao i kcerka. Jer smatram da ne mora u svakom vesu biti neka si.sa.ta i gu.za.ta. Meni je ovo licno sasvim ok, i gledam to samo kao neku vrstu umjetnosti. Svakako kao sto rekoh, svi mislimo i gledamo razlicito .
Amar Osim - Amko, trener NK Željezničar
Slabo ti ide sarkazam
Vuvuzela, hajd ponovo procitaj post, malo se zadubi u smisao pa mozda i skontas sta se zapravo zeli reci ;) pozz
koja je majka, a koja kćerka? haha
Ljudino, ne podrzavas ti ni demokratiju ni ljudska prava niti neke druge iluzije na tu temu, neg samo progovara ona donja glava, posto ima nadmoc nad onim sta ti se nalazi izmedju usiju
PODRZAVAM demokratski i liberalni zapad. Ovo su ljudske slobode. Kome se ne svidja nek okrene glavu. Kad mogu homoseksualci sto ne bi mogli i incesti. Plus sto homoseksualnost garantuje veliki rizik od aidsa i drugih bolesti a evo recimo incestuozna veza majka-kcerka nema rizika! Znaci zivjela demokratija! Dobro nam dosle ljudske slobode.
nemoj tako, prorok je oženio Ajšu kao 6godišnjakinju, a j3bavo kao 9godišnjakinju. vidiš da je čoek kontrolisao strasti. Znaš sa 9 dobila pa je šerijetski postala punoljetna. savršeno logično.
slozio bih im ga ko onaj naramak drva na slici.. B)
Tipicna bolest zapada
ha bolja majka od kcerke, ha ja bih ovu majku, strasna koka, ha kcerka ko mrtvac, ha!
Vi ste ocito fulili vijest.