Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nama jedino godi kad bi popust bio 99%
zasto ovaj divni obicaj nema i kod nas ?
Jbg nisu zatucani ko mi.Jedna nokia Lumia 112 KM a Xbox 400 KM.Ma da suze lijes sto ne mozes kupit :/
ima u sugavom New Yorkeru
Nek je malo i džabalabe
Pet upaljaca za marku, pet, gospođo (...) sve po marku i za marku biraj ,biraj. Helanke, traperice, maijce, pantole upola manje samo kod Merse jos malo pa nestalo.
@kraftwerk mislim da nas nisi u potpunosti shvatio. HVALA
Lako je trositi kad se ima, sta cemo mi?* Plata kasni samo 2-3 mjeseca :D
Sacekas 2-3 mjeseca pa trosis:)
DA ZNAJU DA JE KOD NAS SVAKI PETAK CRN, NEBI VJEROVALI
Nema kod njih 3 za marku.
Čemu tako crno i depresivno razišljanje ..BiH je jedna od najljepših zemalja..ljudi..ne možeš bolje poželjeti..ma nema..kod nas je sve naj naj..j... Ameriku i te glupe zapadne zemlje to su sve glupani tamo..niko pojma nema..glupi amerikanci..šta oni znaju..samo narpaviiti gluposti poput ipoda i space shuttle-a , niko od njih ne zna napravit cevape i burek i popit gajbu pive ..okrenut janje..mi smo pravi ljudi..mi Bosanci i Hercegovci.. PS "znam ja nas j.. ti nas"
U nas su svi dani crni, ali bukvalno ;)
Mozda iduci petak bas bude "crni petak" za nas pa nam odluce pokupiti rezije :) To je jedini "Black Friday" koji mi mozemo ocekivati =)
Da ne bude zabune, mi smo napredniji od njih jer je nama svaki dan u sedmici crn.