Nekadašnja manekenka
18

Linda Evangelista otkrila na kakvim je dijetama bila: Ostala sam bez novca pa sam pila samo vodu

L. R.
Linda Evangelista (Foto: EPA)
Linda Evangelista (Foto: EPA)
Nekadašnja manekenka Linda Evangelista nedavno je otkrila da se u mladosti često izgladnjivala kako bi održavala svoju težinu poslije 30 godine.

Evangelista je u razgovoru sa Ruth Rogers u podcastu "Ruth's Table 4" otkrila da je na vrhuncu svoje slave bila na rigoroznim dijetama kako bi ostala dovoljno mršava da se pojavi na modnim pistama najprestižnijih modnih kuća.

No, svi ti planovi za ishranu i razni tretmani bili su izuzetno skupi pa su je u jednom trenutku ostavili i bez novca zbog čega je na kraju umjesto hrane, pila samo vodu.

"Bilo mi je tako neugodno, upravo sam potrošila sav taj novac i jedini način na koji sam se mogla sjetiti da to popravim bio je nula kalorija, pa sam samo pila vodu", objasnila je 58-godišnja Evangelista.

Ona je istakla da je koristila razne štetne detokse za organizam i svakodnevno vježbala kako bi ostala u formi. Ranije je za dokumentarac "The Super Models" izjavila da je nekada mogla jesti sve što želi, ali je u kasnim dvadesetim shvatila da će morati kontrolirati unos kalorija.

Evangelista navodi kako je prošla poseban program za gubitak kilograma gdje se od nje zahtijevalo da 10 dana prije samo slanu vodu i biljni laksativ.

U jednom trenutku se čak podvrgnula i procesu zamrzavanja masnog tkiva koji je prouzrokovao nuspojavu gdje se tkivo proširilo. Ovaj postupak ju je trajno dermorirao i unakazio joj lice pa je čak i tužila kompaniju koja joj je radila te kozmetičke zahvate.