Odvažno izdanje glumice
83

Kristen Stewart u prozirnim čipkanim helankama najavljuje film "Spencer"

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Kristen Stewart je posljednjih dana zauzeta press turnejom kojom najavljuje izlazak dugo iščekivanog filma "Spencer" koji govori o princezi Diani, a tokom gostovanja na radijskoj stanici SiriusXM pojavila se u prilično odvažnom izdanju - prozirnim čipkanim tajicama.
Iako glumice za ovakve događaje obično biraju svečanija izdanja, Stewart se pojavila u prilično neočekivanoj kombinaciji prozirnih čipkanih helanki brenda DSquared2 koje otkrivaju donji veš.

Zajedno sa američkom pjevačicom Joan Jett bila je domaćin emisije Town Hall na radijskoj stanici SiriusXM te je za ovu priliku prozirni komad sparila s Christian Louboutin salonkama i oversize sakoom, također brenda DSquared2.

Ovo izdanje prilično je u kontrastu s Chanel kompletima koji preovladavaju u filmu u kojem glumi princezu Dianu, a kako je kazala na ranijem gostovanju u emisiji Howarda Sterna niko nije očekivao da će film dobiti toliko pažnje i biti "tako velika stvar".

Kristen je nedavno obznanila da je zaručena za djevojku s kojom je dvije godine u vezi, te je u ovoj emisiji prvi put progovorila o ovom odnosu.

"Tako je čudno zapravo biti iskrena u vezi ovoga", rekla je dodavši: "Zapravo mi nikada nije bilo dozvoljeno da samo kažem šta se dogodilo jer nisam htjela da djeluje kao da tražim pažnju."

Glumica je slavu stekla u filmskom serijalu "Twilight", a posljednjih godina tumačila je uloge u filmovima "Underwater", "Snow White and the Huntsman" i "Charlie's Angels".