Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolje bi bilo da svi u krznu pocrkate, mutanti malumni i ne humani
Koza i krzno su hit, ali za pecinske ljude! sta je s vama -pa ovo je 21.vijek! ne zivimo u srednjem vijeku! ako je u Srbiji pecinska moda jos uvijek aktualna- neka ne sire primitivizam na nasim prostorima!
Neka sarajevo-x.com pokaže statistiku prema kojoj je ova REKLAMA jedan od najčitanijih članaka!
Većina Moninih proizvoda mi se dopada. Jedna od vrijednijih modnih kuća na našim prostorima, zaista. Modni detalji mogu biti i od vještačkog krzna, a da sasvim lijepo izgledaju!
diktira modne trendove u cijelom regionu jugoistocne Evrope hahaahahahahah pa ovo se nije ni u Temisvaru 63. nosilo
Ko obuče krzno, da bog da i njegovu kožu oderali.
nisam kokuz i mogu sebi priuštiti većinu ovih stvari , ali mi savjest i svijest ne dozvoljavaju. Danas dame ne nose krzno, one se ne moraju dokazivati takvim niskim i primitivnim dokazima . Zadnja stvar koju biih sebi dozvolila je da budem ljubomorna na neku koja nosi krzno....takve čak ni ne volim u svojoj blizini.
Ovo je bilo moderno u vrijeme Jovanke Budisavljević.
Sve sama ljubomora i kokuzluk pričaju iz vas! Ko ima voli i može nek\' izvoli! O ukusima ne treba raspravljati! Šta god se otvori u ovom gradu vama ne valja! Užas!
ma daj malo seljakluka toga nam fali .... daj krzna koze zlata sto vise dzidza ... a decki molim vas .... kolekcija za muskarce mora biti sto vise gay inace niste IN ..... valjda je to moderno
jesu li ovo djevojke ili muskarci na slikama
Decko,hvala ti na komentaru! To sto se radi u ime mode i profita je uzas! Krzno i koza NE!!~!
Mislim da bi mnogi prestali nositi odjeću od kože i krzna samo da pogledaju video iz kine gdje kineska stoka guli kožu sa životinja naživo... taj pogled životinje sve govori...
Zesci seljakluk. I to je danas u modi.
sve ste rekli, ali ne i GDJE se otvorila nova radnja!