Savjeti modnih stručnjaka
0

Kako prikriti urođene "nedostatke" na ženskom tijelu

Sarajevo-x.com
Svako žensko tijelo je jedinstveno, ali ne postoji žena koja ne želi prikriti neke nedostatke svoje linije i oblika tijela, otkriva Kaboose.com. Postoje četiri osnovna oblika ženskog tijela, a slijedeći savjeti o oblačenju pomoći će vam da na svom tijelu istaknete ono najbolje.
  1. Jabuka, ako imate zaobljeno ,"jabukoliko" tijelo, birajte majice s V-izrezom, i nakit koji izdužuje vrat. Investirajte u duži kaput ili mantil koji daje vitkiji izraz figuri. Također, nosite tamnije hlače, dok se gore odlučite za košulju ili majicu u nekoj "veseloj" boji. Izbjegavajte rolke, jer ako imate velike grudi, to će ih samo naglasiti.

  2. Kruška, ovaj oblik ženskog tijela karakterišu široki bokovi i uska ramena (otud i naziv "kruškoliko" ), a zahtijeva posebnu pažnju kod prikrivanja određenih dijelova. Obavezne su hlače niskog struka u tamnijoj boji u kompletu s isto tako tamnom košuljom ili majicom. Nosite suknje i haljine A- kroja i izbjegavajte hlače s džepovima jer one naglašavaju vaše bokove. Nosite majice bez rukava da naglasite vitki gornji dio.

  3. Broj više figura, ako imate par kilograma viška nikad nemojte oblačiti prevelike odjeću jer će vas to učiniti još debljima. Nosite radije šalove i marame. Uzorkom vertikalnih pruga smanjite željene dijelova tijela, i nosite ležerne džempere s jednim ili najviše tri dugmeta. Istaknite vrat nakitom.

  4. Dječačka figura, tijelo bez oblina nije san svake žene, jer se mršavice moraju mučiti da bi istakle svoje ženske obline. Modni stručnjaci preporučuju da nosite lepršave haljine i mini suknje kao i bogate pojaseve od raznih tkanina. Također oblačite uske traperice i vesele topove da bi istakli grudi i ramena. Pokažite stomak ljeti, a zimi oblačite debele kapute od tvida- jer vi to možete.