Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav Cosmo, Burda rulez :)
jao ljepote, proporcionalne, divne! A ne ove današnje, sa xxl izbočinama na anoreksičnom tijelu
Pogledajte ta prirodna lica i tijela,a ne danas.Gledaju da liče što više majmunu,i Boga mi im to i uspijeva.
evo vam brazilka, vratite nam jugo trokut!
claudia schifer BETON!
nema sta. classy, nema dalje!
ljepse, sa vise ukusa i stila nego ove droplje danasnje
dearest Lord,blesed all the woman on earth ! ! !
Nikako ne dokucih kakva je razlika izmedju pyzde i picetine, vjerovatno pizdoljubci znaju odgovor!??
Znamo. Pizda je karakterna osobina npr. naši političari a pycka je zenski polni organ dok je picetina kompliment za zenske koje dobro izgledaju.
Dzon Sulejmanagic, najozbiljnije, ne poznajem ove muske termine ,,oslikavanja" zenskog polnog organa, sad znam, covjek objasnio. _Klix_ zahvaljujem :)
Prva i druga slika,uhhhh :) Ljepote jbt,ove danas sve nakaza do nakaze
Interesantno. Šta bi radila i kako bi se uzdigla modna industrija da nije uznapredovala i mijenjala odjevni stil, a pri tom mijenjala i dograđivala žene - manekenke, a uspud ostvarivala snove skoro svake mlade žene da bude što privlačnija i sexipolnija. Divim se ženama koje su ostale dosljednje ŽENI i koje drže neku zlatnu sredinu u svemu, pa nisu dozvolile da ih "proguta" pohlepa modne sexipilne industrije.
Nema fotosopa, nema namjestanja, dobijes ono sto vidis. ha ja
Danas su sve sumnjivog morala!
Konačno, nakon 20 i kusur godina da vidimo žensko kako stvarno izgleda, bez photoshop-a.
ove reklame su klasa za danasnje!
Meni su dobre i ove stare a i ove nove... mada ove stare imaju neki stih iz Burde, a sobaci neobrijani vidi im brdasca ko da su stahore sakrile u gace hehehehe