Na projekciji filma
68

Julia Roberts u Londonu privlačila poglede najčudnijim odabirom obuće dosad

N. O.
Foto: EPA-EFE
(Foto: EPA-EFE)
Julia Roberts pojavila se na londonskoj projekciji filma "Leave the World Behind" koji 8. decembra stiže na Netflix, a sve oči su bile uperene u njene noge.

Roberts je stigla na specijalnu projekciju noseći baby roze komplet - sako i kratki šorc, a istaknuvši gole noge pokazala je i neobičan par obuće na nogama.

Naime, oskarovka je nosila Gucci cipele na petu koje djeluju kao da su sastavljene od komadića kristala. Cipele su dio kolekcije za proljeće/ljeto 2024, a glumica ih je sparila s blistavim komadima nakita.

Nosila je Chopard ogrlicu koja se isticala ispod njenih broznanih uvojaka, a Roberts je istovremeno i ambasadorica ovog brenda nakita.
Iako je Julia sama prošetala tepihom, njen izlazak je uslijedio samo dan nakon što je podijelila rijetku fotografiju svojih sada 19-godišnjih blizanaca, Hazel i Phinnaeusa koje je dobila sa svojim suprugom Dannyjem Moderom, a u čast njihovog 19. rođendana.

Par se upoznao na snimanju filma "Meksikanac" 2000. godine. Snimatelj Moder je u to vrijeme bio u braku s Verom Steimberg. Godinu nakon što je upoznao slavnu glumicu predao je papire za razvod, a s Julijom je pred oltar stao 2002. godine. Pored blizanaca imaju i 16-godišnjeg sina Henryja.