Nakon niza operacija
0

Jonsson: "Izgledam kao 16-godišnjakinja"

Sarajevo-x.com
Iako je proces koštao više od 12.000 eura i nekoliko neugodnih sedmica provedenih u zavojima, Urlika Jonsson se ne žali previše zbog niza plastičnih operacija koje je imala. Prvi put nakon nekoliko decenija ona tvrdi da se osjeća sretno u vlastitoj koži.

"Htjela sam samo popraviti ono što je Majka priroda pokvarila na meni tokom godina nošenja i odgajanja djece. Bila mi je potrebna 41 godina da se osjećam ovako dobro. To mi je zaista promijenilo život", prenosi Daily Mail.

Iako su joj se kao tinejdžerki rugali zbog malih grudi, ona je shvatila da su je one uvijek sramotile, samo tada nije znala zbog čega je to tako.

Male grudi koje je imala godinama počele su rasti početkom 20- tih kada je dobila na težini. Za vrijeme trudnoće sa prvim sinom, jednim od četvero djece sa četiri različita oca, grudi su joj enormno porasle.

Ali kako ona tvrdi, nikad nisu imale dobar oblik i uvijek su bolje izgledale okovane grudnjacima.

Uslijedile su još tri trudnoće koje su se još više odrazile na njene grudi.

"Nakon pretposljednje trudnoće jako sam se trudila da smršam, a završila sam tako što sam plakala u kabini pokušavajući na sebe navući bikini", ogorčena je Jonsson.

Ali to nije bio kraj njenih problema. Prije dvije godine ponovo je zatrudnila sa trećim mužem i tada mu je jasno rekla da će nakon poroda platiti podizanje grudi.

"Grudi su mi porasle do nevjerovatne mjere i više nije bilo povratka. Bila sam na putu ka plastičnoj operaciji", rekla je Jonsson.

Kako je rekla ova TV voditeljica, najveća operacija smanjivanja grudi koštala je oko 7.000 eura.

"Godinama sam bila nesretna svojim grudima. Kada ste plavuša sa velikim prsima teško da ćete naći muškarca koji želi da vidi dalje od toga", rekla je u intervjuu za jedan magazin.

Na prvoj operaciji uklonjena joj je koža, salo i žlijezdano tkivo čime su joj grudi smanjene na razumnu veličinu. Osim toga, dotjeran im je i oblik.

"Kad mi je doktor skinuo zavoje bila sam iznenađena kako stoje. Moje stare grudi bi vjerovatno pale negdje do pasa. Najbolja stvar je što su to bile moje stare grudi, samo prerađene. Osjećala sam se da imam grudi 16-godišnje djevojčice", rekla je Jonsson.

Kako je izjavila, osjeća se potpuno sretnom, ali u 42. godini više nije sigurna da li želi imati još jedno dijete.