Prethodno smršala 45 kg
7

Jessica Simpson na naslovnici Bustlea izgleda neprepoznatljivo, fanovi se pitaju: Ko je ovo?

N. O.
Foto: Twitter/Bustle
Foto: Twitter/Bustle
Jessica Simpson zvijezda je naslovnice magazina Bustle za koji je pozirala u izrezanim farmerkama koje koštajuu 1.300 dolara. Međutim, atraktivno izdanje glumice palo je u drugi plan zbog njenog izraza lica.

Odvažne teksas pantalone, koje je prvobitno modelirala Amelia Hamlin na reviji tokom Milanske nedelje mode, u pozadini nemaju tkanine već lance s cirkonima.

Uzevši u obzir da je pjevačica ranije smršala 45 kilograma, u spomenutom komadu odjeće istaknula je svoju fit figuru. Također, za magazin je prokomentarisala navode da je koristila lijek za dijabetes Ozempic kako bi smršala.

"O Bože. Mislim, ne - to je snaga volje", rekla je za Bustle, "Pitam se, da li ljudi žele da ponovo pijem? Zato što sam tada bila teža. Ili žele da imam još jednu bebu? Moje tijelo to ne može učiniti".

Simpson je također priznala da joj stalna kontrola njene težine može smetati, uprkos svim njenim naporima.

Ipak, njena težina nije bila u fokusu nakon objave fotografija već njen izraz lica. Naime, mnogima Simpson nije ličila na samu sebe te su se na društvenim mrežama pitali "ko je zapravo na fotografijama", a neke je podsjetila na Juliju Fox.

"Ove fotografije nimalo nisu laskave", bio je jedan od komentara na njen izgled.