Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja musliman al volim Božić samo tako ! Irina sretan Božić i maksuz selam :D
Hvala joj gdje cula i ne cula :)))
p.s. Zavidim svakom zrnu pijeska
I hajd reci da mali nije peder
ronaldo istaslacio
Ovo neka moderna čestitka :D
a bajramska čestitka?
Pa cura se probija na Americko trziste sad, prvo Bradley Cooper pa sad bozic na plazi. Al ne Ruski bozic nego Americki naravno. Sljedeci video na uskrs tuca jaja u bikiniju i tangama i onda na 4. Juli dan nezavisnosti Amerike, jede hamburgere u bikiniju kraj rostilja dok se vijori Americka zastava s bijele ograde u avliji, pa malo onda razbaci futbala Americkog u avliji s rajom i s par Americkih marinaca naravno sto su dosli kuci sa zadatka i odbrane Americke slobode i nacina zivota u Iraku, pa jedan Budweiser iz konzerve nagne, pa ga nehotice prospe po tijelu ono, oops, i onda gleda vatromet poslije naravno, u bikiniju, kraj starog Ford kamiona. A zamisli jedan ovako seksi video za bajram napraviti, bilo bi dobro, al morala bi vjerovatno onda ta iz bajramskog videa u onaj program za zastitu svjedoka poslije.
Jeb'la sebe...
Ima dupe da trojica lupe (ako je suditi po video prilogu i izvoditi zakljucke).
Ovo je čestitka, yebeš one idilične sličice ... Hvala Irina ... ! ! !
ko cigancica. u nas ljepsih ima. al pojam ljepote, prirodne jesu: Monica Belluchi, Meg Rajan, Charlize Theron, Mila Jovovich. od manekenki def najbolja cindy Crawford...
Rekla bi o ukusima se ne raspravlja, ali Meg Ryan? Mislim i to jos odmah pored Monice...
Da li je Ronaldo zasuzio...?
Lijepa je nema sta
Irina ne seri, nisi neka pichoka.
ona i ne zna kako me lako moze imat,dinara mi ne mora dati,a kusur vracam
jbem ti zivot...