Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze nikako biti potpuno prirodno ako ih sjeces..mogu licit na prirodne..ali potpuno prirodne su ako ostavis kako jeste
Nacrtajte dlake u medjunozje da manje licite na maloljetnu djecu, a malo vise na polno zrele zenke..
Tipični potplaćeni članak....imamo već godinu dana japansko iscrtavanje obrva za 200KM koje traju godinu dana. Slikam, pa sam malo upućen u ovaj posao...
ma sta god komentarisali, masa zena (i muskaraca) iscrtava obrve na ovaj ili onaj nacin.... 350++++++KM
Postupak kojim se iscrtavaju obrve tako da dlacice imaju potpuno prirodan izgled! Imas vec prirodne obrve ali ih pocupas pa ih onda iscrtas ali tako da izgledaju potpuno prirodno. Stvarno ne kontam. Jesam li nesto propustio?
mnogo toga
e moja magy, to se pise maggie...
K'o da ih kremom za cipele crtaju :D
...došo vakat prirodna žena = bingo.
@Avdina ...što "tržište" traži, to mu se i nudi. napaljenom, poluinteligentom mužjaku i ne treba drugo do generalno restaurirana šmizla, j­ebozovna ko porno glumica i tupa ko malj.
ja sam prirodna 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja cu sad obrijati obrve samo da odem kod megy megy, mery, muky, mahy, safy