Moda i ljepota
31

Hrabra majka napravila intimne fotografije: Dobila sam tri bebe u jednoj godini, ovo je moje tijelo

Klix.ba
(Foto: Trina Cary)
Majka troje djece Melanie Varney mučila se da prihvati izgled svog tijela nakon što je rodila troje djece u godinu dana. Kako bi vratila samopouzdanje uradila je seriju seksi fotografija sa svojim suprugom.

Melani i Gabgy Mason dobili su prvo sina 11. marta 2013. godine, a 10. marta 2014. blizankinje. Uprkos tome što je uživala u čarima majčinstva, Melanie se nije mogla naviknuti na svoje tijelo koje joj je izgledalo kao tuđe.

"Bila sam na vrhu svijeta kada sam vidjela šta je moje tijelo proizvelo, ali odraz u ogledalu mi je bio stran", kazala je Melanie.

Fotograf s kojim je radila u kompaniji West Coast Karma pozvao je i pitao da li bi ona i njen suprug pozirali pored jezera. Odlučili su pristati.

"Poslije toga inspirisala me nagost jer je direktna, ranjiva i osnažuje. Željela sam naučiti muškarce i žene da imaju samopouzdanja i vjeruju u sebe. Ne trebate biti savršeni u svakom pogledu ljepote, samo morate imati svoje nedostatke i prihvatiti svoje razlike", kazala je.

Fotografkinja Trina Cary i Melanie nadaju se da će ovo fotografije pomoći drugim majkama koje se osjećaju nesigurno da prihvate svoje postporođajno tijelo.

"Nadam se da će ljudi vidjeti snažnu i lijepu majku koja je odabrala da voli i slavi svoje tjelesne nedostatke, te muža koji je još ima strahopoštovanje prema njoj", kazala je Trina.