Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoj se samo pokvariti dijete i da izgubis svoju licnost u gomili plasticara i starletica..
Parents must be proud 😢😢😢😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Što su napravili kuravu
Stid me našeg naroda, post je o lijepoj vijesti, o divnoj djevojci koja je uspješna u školi, u sportu, raznim projektima, o uspješnoj porodici koja je izgradila nešto i time pomogla mnogim ljudima i to našima, ali na sve je reakcija neki maloumni komentar, da hoće o vama šta objaviti pa da vas tako komentarišu, zaista sramota.
...lijepu ženu čini iskren i topao osmjeh, ono lijepo ogledalo prirodnosti i neizvještačenosti u duši. ono što čini razliku između žene i, dizvineš, komada mesa sa raznoraznih frontpejdževa i webova. kad nestane takvog osmjeha i nastane maska, ko sa renesansnog karnevala, od ljepote ostane samo tapeta, a od onog u duši najčešće ništa. jedna filozofska prije sna.
@commiemarshal tako je, svaka cast na komentaru. :-)
lijepa mala, ne treba gubit duše
lijepa mala, ne treba gubit duše
Ružna nigdje veze
Ljepsa ova pratilja,po mom misljenju !!
Lijepa cura nema sta
Lijepa cura nema sta
mmmmm mama je guzna samo taka milf😈😈😈
mezar
Pa koga briga vise, kakve su ovo gluposti od informacija....
cestitke ! Ima ovih MISs TISS VISS FISS DISS takmicenje milion...