Fotografisala se na plaži
5

Halle Berry zadivljujućom figurom pokazala da su godine samo broj

I. S.
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Glumica Halle Berry je objavila fotografije na kojima je zadivljujućom figurom pokazala da godine zaista nisu bitne kada je riječ o izgledu.

Naime, uskoro se planira vratiti Fitness Friday izazovu kako bi inspirisala pratitelje da počnu vježbati. Pozirala je na plaži sa svojim trenerom Peterom Thomasom.

"Nas dvoje smo naporno radili pa se nismo toliko družili u posljednje vrijeme, ali smo sada završili obaveze. Uskoro ćemo povodom Fitness Fridaya početi objavljivati savjete kojima ćemo vas ohrabriti da se bavite fitnessom", napisala je.

Foto: Instagram/halleberry
Foto: Instagram/halleberry

"Posjetite Respin! Novi Fitness Friday trening sa mnom i Peterom će biti objavljen narednog petka", dodala je.

Istina, Berry je oduvijek bila u odličnoj formi, a 2019. godine otkrila je da je dobila pločice na stomaku zahvaljujući strogom režimu ishrane.

Glumica je u jednom od ranijih intervjua rekla kako su joj djeca najveća inspiracija za bavljenje fitnessom.

"Osjećam se i izgledam mlađe zato što želim što duže uživati sa svojom djecom. Želim dočekati rođenje unučadi i posmatrati ih kako odrastaju", kazala je.

Inače, kćerku Nahlu Arielu Aubry dobila je 2008. godine, dok je bila u vezi s Gabrielom Aubryjem. Sina Macea-Roberta Martineza dobila je 2013. godine u braku s Olivierom Martinezom.