Bez kapi šminke
30

Halle Berry u šetnji New Yorkom pokazala savršen ten i u šestoj deceniji života

I. B.
Halle Berry u augustu će proslaviti 56. rođendan (Foto: Instagram)
Halle Berry u augustu će proslaviti 56. rođendan (Foto: Instagram)
Američka filmska zvijezda Halle Berry često privlači pažnju svojim mladolikim izgledom koji uspijeva održati čak iako je zagazila u šestu deceniju života.

Sada joj je to pošlo za rukom i u uobičajenoj šetnji New Yorkom gdje se pojavila u sasvim opuštenom izdanju.

Halle je napravila predah od snimanja filma "Our Man From Jersey", pokazavši tom prilikom nevjerovatan ten bez imalo šminke.

Glumicu koja će u augustu proslaviti 56. rođendan, fotografi su zabilježili u jednostavnoj ljetnoj haljini boho uzorka sa naboranim rukavima, a koja je isticala i njezin struk.

Halle Berry i u šestoj deceniji izgleda zapanjujuće mladoliko (Foto: Felipe Ramales)
Halle Berry i u šestoj deceniji izgleda zapanjujuće mladoliko (Foto: Felipe Ramales)

Dok je u ruci držala telefon sa punjačem, pripremajući se za još jedan naporan radni dan, glumica je nosila razbarušenu frizuru. Cijeli izgled upotpunila je velikom torbom preko ramena te japankama.

Spomenuti film, Halle snima sa kolegom i glumcem Markom Wahlbergom, a riječ je o akcijskom trileru koji bi trebao biti dostupan na Netflixu.

Slavna oskarovka također je jedna je od ličnosti koje su se usprotivile ukidanju zakona o pravu žena na pobačaj u Americi.

Tada se oglasila na svom Instagramu poručivši:

"Ogorčena sam! Ono što je Vrhovni sud učinio je totalno s*anje. Nešto se mora učiniti. Oružje ima više prava od žena. Zaustavite ovaj rat protiv njih i držite svoje zakone podalje od naših tijela", napisala je oskarovka.

Svoje pratitelje pozvala je da se udruže i zajedno nešto učine.