Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije lako biti manekenka danas, toliko puno mladih, novih lica dolazi stalno, ni trudnoca, ni porod, ne smiju majci skrenuti fokus od utrke. Sve majke koje muku muce sa kilazom nakon poroda, podocnjacima, grudima od dojenja, ipak treba ovo biti svijetli primjer, koliko su sretne jer nisu manekenke, jer nemaju pritisak, jer mogu uzivati u svome porodu, u svojoj bebi, u svojoj dusici, i laganini, vratiti se u normalnu, ne naprasno-pod moranjem. Ovakvi clanci zvuce kao da bi se trebali diviti ovakvoj pojavi, meni je iskreno zao.
Tajna je u fotošopu, eto u čemu
sta ce "jadna"nema para pa pozurila da se vrati na posao.svakako je lakse setati pistom nego cuvati djete kod kuce.
Kod ove se izgleda ne sisa,gledaj joj grudi...
Pa i corava osoba vidi od lica pa nadalje da je retusirano..... Sto nije izasla na pistu i pokazalo to svoje "zavidno" tijelo nakon poroda... Majke mi mi nije jasno kome vise prodaju ovu maglu. Musko sam, ali bi me frustriralo da sam zensko i da mi neko pametuje kako je "normalno" odnosno samo stvar upornosti i discipline da se covjek vrati na staro stanje 2 mjeseca nakon poroda. Sve ovo moze ali pod uslovom da doticne nisu ni M od majke, od momenta kad se porodila, brigu o djetetu preuzme neko treci, a ona ganja svoju prijasnju liniju.... Sigurno od mijenjanja pelena, dojenja, uspavljivanja, nosanja djeteta i ostalog dijela posla roditeljstva nije uspjela naci jos i vremena za "tesanje" svoje figure.... LICEMJERNO!
Ja uopce ne vjerujem da neko ovako moze izgledati poslije porododa!
ah dusha draga djavola ce se vratiti na prijasnji izgled nakon porda to se ti dusho varas sa fino.....kad nabacis ..... malo sutra se vrati na svoju prijasnju kilazu
Jel joj se i ona stvar smanjila? Kad vec sve znate
a ne ko nase...cim zatrudni nabaci 50kg i citav zivot prica kako ce smrsati
a sto ga i ti preseravas nazor fuj
ma više koga briga za ove btches i njihove "figure" nakon poroda... ova je žnaru, tahta i krivonoga i ovako i onako, a sve bih to ja dobro nahranio pa da liče na žene a ne vješalice. zna se jarane šta je žensko, keli bruk, kristina hendriks. ove se samo zavidnim ženama sviđaju i homijima.
ma kome si vise interesantna, idi daj sise svom djetetu, budi majka ba....