Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao muskarac koji voli lijepe, ženstvene i ukusno dotjerane žene samo mogu reći da je ovo i sve što vidite na društvenim mrežama sa napučenim usnama kompleksaški odron od ženskog roda. Ko te voli voliće te sa usnama/bez usana sa velikim sisama/i bez..što privučete tim slikama je daleko od ljubavi samo kratkotrajna pažnja prije nego što završite sa još većim kompleksima i psihickim problemima. Tražite onog koji vidi ljepotu U vama.
Hvala Bogu. Svi smo se pitali kada će se vratiti.
Njeno je bilo samo da rodi a za sve ostalo tu su najmanje 2 zene /sluskinje i sta je tu cudno ,ima se moze se 😃
Antipatična
Ja sam sest mjeseci bio u depreesiji dok se ona eto nije vratila na modnu pistu.
Imao sam jednu malu slatku, karakterom me privukla. Bas sam se potrudio bio. Ali onda, postala kost i koza, tetovaze, skidanje na instagramu za paznju. Od Ferarija je napravila fiću. Sad misli svi su muskarci govna, svi su muskarci isti. E moj sine sta ti je bolest i toksicni feminizam.
đta sve danas žensku neće pasti na pamet. čuj porodila se... ccc
treba halvu ispeći
A jes ružna!
Ova Gigi nije nista posebno... Mi imamo puno Sarajevo ljepsih zena! :))