Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu oni placati 11.5 miliona za reklamu... Ima stotine miliona zena koje ce svaka turiti po 10 feninga da se plati Adele, jer naravno, kupac sve placa...
@Momcino-o, jarane, tvoj problem je u testosteronima: gore roki dole smoki, ili ti ga široka ramena a mu.d.a malena. nemoš' ti takav bokserice reklamirat.
rolling in too deep purple
Ja je ne bi djaba.
...šta ima, zavodnici :))...zavadel' se pokoji porno sajt ? :))...sve su trebe vaše, svaka vam se sviđa :)
pa normalno da se brineš i ja bi se da sam bezmudov brino' :/ pito', kažu: salijeto neki balavac, ali mu mala ćuna, prava pionirska :/
To je samo da zadovoljim zene, jer brinem za njih, pitaj ih sve redom, i sestru i mamu i baku jesu li bile sretne sa lizanjem i onda ludjackim karanjem... ;)
neka te mašala. mali si mi drk.ica jer ne bi imao potrebe lizat da nisi smoki.
Budimo realni mogu naći 11 miliona žena koje bi ovo uradile za DŽ, a kojima pod A to treba i pod B ljepše su od ove kabadahije.
Mast iz kitova se koristi u kozmetickoj industriji, pa je uzimanje uljesure Adele kao zastitnog lica nekako i logicno i ocekivano. Prica se kako ce joj pola biti isplaceno u novcu a pola u fast-food bonovima.
Kad vidim ovu uljesuru Adele nemam napretka heftu dana. Lafo se ona ne bi nikad prodala, ali stara poslovica kaze "sve ima cijenu" Ali nije budala ona, budala je onaj ko ovoj karikaturi plati toliku sumu.
Znao sam da je krme, ali da joj je faca tolika da je potrebno $11m šminke kako bi je pokrili nisam.
@@@Grenade m.a.m.u..t.i....j.e.b.e.m... glupane retardirani
@joja, jarane, pitaj mamu, baku ili seku, u koga je roki, a u babe ti smoki... Sex, vise puta dnevno, zagarantovano svrsavanje svaki put, malo picic liznem, pa ga stavim i stenju po 2h, svrsavaju iznova i iznova, prscu na sve strane... Onda to sve isto, al' tebi u cmar... ;)
Ima boljih i za 50 eura!
...ne ljutim se bre :)...rekoh da mso se razumjeli...
@ commi Pa šta se ljutiš odmah? Pa nisam ja kriv što su to nepobitne činjenice :)