Uz muziku i reviju
0

"En Studio" proslavom obilježio 20 godina uspješnog rada

N. O.
Foto: Adnan Lingo
Foto: Adnan Lingo
Frizerski salon "En Studio" iz Sarajeva proslavom koja se održala 6. juna obilježio je 20 godina uspješnog rada. Događaju su prisustvovali prijatelji, klijenti i partneri studija koje su zabavljali DJ Soul te Laka i Lela, a u sklopu manifestacije je održana i revija frizura koje su predstavili modeli Swan managementa.

Svoju 20. godišnjicu "En Studio" proslavio je uz brojne prijatelje, poslovne saradnike, ali i osobe iz javnog i društvenog života koje su istovremeno i klijenti frizerskog salona.

Proslava je imala za cilj ugostiti brojne partnere i osobe od važnosti te im osigurati dobar provod i nezaboravnu noć, za šta se pobrinuo DJ Soul, a svečanost je uljepšala i izvedba Lake i Lele.

U okviru proslave održan je defile prelijepih modela Swan managementa koje su imale ulogu da predstave najaktuelnije nosive frizure, kao i da objasne nove tehnologije i proizvode visokokvalitetne njege kose te tehnike bez amonijaka i štetnih hemikalija u procesima farbanja.

"En Studio" je predstavio i novi prilagođeni koncept rada, koji je napravljen u skladu sa trenutnim stanjem u svijetu i ograničenjima koja donosi pandemija koronavirusa, sa pet odvojenih prostorija gdje frizer ima mogućnost individualnog pristupa klijentu jedan na jedan.

Također, još jedna novost je gastro ponuda uz rezervaciju, kao i dio za VIP klijente. Studio posjeduje dio za relaksaciju i degustaciju Carskih vina i ostalih delicija.