Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam Bgm da li je to bas tako ... najpostenije bi vala bilo da Dodo Milorad iskoristi svoja demokratska prava i da raspise referendum u RS da li se i njegov narod slaze da li je djevojka najbolje osjevena u svijetu... Garant OHR opet silom nametnuo ovu djoevojku Srpskom narodu ....
Pa dobro jeste li vi normalni? Pise da je najbolje odjevena, kre.teni maloumni, a ne jel lijepa, zgodna ili slicno...Ovi komentari o sminci i slicno su apsolutno suvisni....Djevojka je preslatka i zaista jako lijepo obucena!
to je meni boooobo ploootio
ti sto se lozis samo na evu mendes, a longoria, emma, angelina i sve druge su ti ruzne, ajde jarane mozemo li se kako dogovoriti da ti vidim sliku? cisto me zanima koja si to ti faca
A sto je najgore, nijedna od njih se ne oblaci sama, nego je citav tim stilista iza toga. Smijesno :)
Novac ne garantira stil. Izadjite kod nas na ulicu, sigurno ima barem pet djevojaka koje su bolje odjevene a sa neuporedivo manjim budzetom :)
volio biu da vidim ove sto pisu kretenskte komentare kako su odjeveni..emma je prelijepa cura i normalno se oblaci..treba biti gola da bi se vama svidjela?
Ova emma do juče nije imala više od tri majice u ormaru,\"odglumi\" nešto u dječijem filmu i hop-\"najbolje odjevena žena svijeta\". Koliko je njen manager iskešir`o šarenih novčanica eura pa da se ova PLANETARNA glupost objavi u ovim kupusnim novinama,i portalima širom svijeta???
Ti si umno poremećena osoba,koja daje komentare na svaku vijest o izgladnjeloj anđi i kojekakvim \"ljepoticama\" koje za pare \"izaberu\" kojekakvi magazini.Idi liječi se i GET A LIFE!!!!
meni je najbolja gola:)
Pod hitno oftamologu!!!! Ako je za vas ova do juče nepoznata balavica najbolje obučena,izvršite kolektivno samoubistvo!! PS-Jadna majka svim luzerima kojima su \"ovo\" i ona daska anđa lijepe
Ema je prelijepa, samo bolje joj je sa duzom kosom
ako je ova lIjepo obucena onda je eva mendes jackie kenedy za nju
vidjecemo kad Kate zablista :)
i andjelina mi je bezze,cackalica, bez guza, gruda, a faca joj nije nesto, eva mendes je najbolja
ma šta ti je ne može ema anđelini papuče okrenut !