Pogledajte reviju
226

Ema Golijanin nastupila na Miami Swim Weeku: Ovo je moja omiljena sedmica u godini

S.H.P.
Veoma zabilježen nastup na ovogodišnjem Miami Swim Weeku, sedmici mode koja je posvećena kupaćim kostimima, imala je jedna on najpoznatijih bh. manekenki Ema Golijanin koja je ove godine nosila čak tri revije.

Miami Swim Week koji je počeo prošle subote prikazao je neke od najkreativnijih modela, a svoje kreacije su predstavili dizajneri iz cijelog svijeta.

"Već treću godinu radim Swimweek. Ovo je moja omiljena sedmica u godini jer sam uvijek motivirana da radim dosta na sebi, kako bih izgleda što bolje. Zdravo se hranim i mnogo treniram kako bih bila u top formi", kazala je Ema za Klix.ba.

Ona je nosila kreacije brendova "Beas and Bikinis" i "OMG Swimwear" te je otvorila i zatvorila reviju svoje prijateljice i dizajnerice Liliane Montoye.

Ema je dugo zaštitno lice brenda ove kolumbijske dizajnerice čije kreacije kupaćih kostima odišu seksepilom.

"Čast mi je nositi revije ovih dizajnerica jer osim toga što su veoma uspješne žene, divne su osobe koje me mnogo inspirišu", kazala je.

Miami Swimweek je veoma bitan za industriju svjetske plivačke mode jer godišnje privuče više od 3.000 kupaca iz 60 različitih zemalja svijeta. Na ovoj sedmici mode svake godine bude prikazano više od 2.500 najboljih kupaćih kostima.

Ove godine je Swimweek počeo 13. a završio 16. jula.