Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebalo bi masovno cigare izvoziti za PC
A pusis pusis majku ti jebem
Vi hocete da na pobijete maku vam vasu ostavite ta govna fuj kako mozete pustit porbajte da pusite kurac to vam ej zdravije
Poslije ove izjave cigare(cijena idu u nebesa),ce biti manje dostupne samo nekima?Ljudi ce i dalje umirati ali ne bas sve ovako kako oni to provaljuju.Da oni stvarno zele nesto da urade zbog ovoga oni bi odmah naredili proizvodzacima da se otstrane ovi elementi?-FORMALDEHYDE,HYDROGEN CYNIDE I BENZENE?zASTO,zato sto su to stvari koje su nepotrebne u cigaretama(samo prave ljude vise adiktive i ubijaju ih),nikotin sam ne bi pravio toliko stet i to je poznato svima?Suplja,jebu nas z glave-ali haj stas kad je sve doslo pred sudnji dan i mrakusu-,otice sve u picku materinu svakako i mi koji pusimo i ovi sto nas jebu i guze.
6 min 29 sec _________
a od metaka i gelera, kao i od odgovarajucih detonacija svake sekunde. i sta cemo sad?!
ma jebo pusace neka crknu...
hajd da zapalimo još po jednu pa da se ide
cuh kako ce poskupiti cigarete na nasem trzistu,mozda ce se smanjiti broj pusaca....nadajmo se.pa,kako da u ,recimo njemackoj,80% stanovnika pusi kad ima je kutija cigareta 8 eura?nisu ludi....a ovdje,kad je dobra ponuda,i potraznja je veca.
a BiH je druga zemlja u Evropii po procentu stanovnika koji puse....prva je Malta